El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

Què fem

Nau va néixer a finals de 1998 per oferir solucions tant en l’àmbit del desenvolupament professional com en el personal.
Treballem per millorar les competències necessàries per desenvolupar amb èxit un lloc de treball o, si s’escau, avaluem i desenvolupem la competència emprenedora. Més enllà del treball, també abordem competències com ara la gestió de conflictes i l’autoconeixement que es poden aplicar en qualsevol altre àmbit de la vida.
Ens preocupa especialment la comunicació, entesa en un sentit ben ampli, que afecta i condiciona les nostres relacions professionals i personals.
Ens hem especialitzat també en la millora de les competències professionals de docents i tècnics/ques de l’àmbit social, educatiu i de l’ocupació.

Al llarg d’aquest camí hem anat guanyant en experiència i en la creació d’un equip de professionals que ens permet la millora contínua dels nostres projectes.

 

 


Col·laborem amb  entitats de l’àmbit universitari, centres de formació, administració pública, associacions i col·legis professionals, així com altres empreses i entitats.

Alguns dels nostres clients...

2010 Nau Desenvolupament Professional S.L.                                   C/València, 619 Barcelona  Tel. 93 231 74 20                                           nau@naudp.com